Contact

+31 (0) 6 22 76 11 43

Amsterdam / Granada

Contact form

Follow us on Facebook!

Over ons

Holandaluz is een kleine gespecialiseerde organisatie. Wij hebben kantoor aan huis en werken afwisselend vanuit Amsterdam of Andalusië. 
Wanneer je een paardrijvakantie bij Holandaluz wilt boeken kan je daarvoor het aanvraag formulier op de site gebruiken of ons een mailtje sturen met je wensen. Uiteraard zijn we tijdens kantoor uren telefonisch bereikbaar voor informatie en/of vragen. 

Op onze site vindt je het grootste reisaanbod van ruitervakanties in Andalusië. Binnen het reisaanbod zijn er mogelijkheden voor; trektochten, dagtochten, paardrijles voor beginners of dressuur op niveau. Er zijn weekprogramma's maar wij kunnen ook rekening houden met je persoonlijke wensen. Alle prijzen zijn gelijk aan de prijzen ter plaatse. Onze site geeft je een ruim overzicht van de mogelijkheden in Andalusie. Bekijk het reisaanbod en vindt de vakantie die aan je wensen voldoet. Er zijn locaties aan het strand, in de bergen, de woestijn in Almeria en dicht bij de mooie steden Granada, Sevilla en Cordoba.

Werkwijze

  • Holandaluz vervult een adviserende rol tussen haar klanten en de aanbieder in Andalusië die het paardrij-programma en de accommodatie verzorgt.  
  • Holandaluz boekt geen vluchten en raad aan om de data van de vakantie goed af te stemmen op de mogelijkheid een gunstige/goedkope vlucht te boeken. 
  • Pas wanneer de aanbetaling is ontvangen is de reis definitief geboekt. 
  • Het afsluiten van een annuleringsverzekering en een reisverzekering is voor eigen verantwoordelijkheid. 
  • De prijzen op de site zijn niet bindend. Je ontvangt altijd eerst een prijsopgave voordat je definitief boekt.

over ons